Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuŻurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 400 g - BIO PLANET25,05 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuŻurawina słodzona sokiem jabłkowym BIO 1 kg - BIO PLANET104,37 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)