Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Jagody inkaskie liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 40 g - BIOSSOM
    22,43 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Maliny liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM
    34,99 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Truskawki liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 30 g - BIOSSOM
    32,92 zł
    |
na stronę