Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Daktyle w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI
    7,58 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Imbir kandyzowany w czekoladzie gorzkiej bezglutenowy BIO 50 g - DOTI
    7,79 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Migdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI
    9,35 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Orzechy nerkowca w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI
    8,63 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Żurawina w czekoladzie gorzkiej bezglutenowa BIO 50 g - DOTI
    9,35 zł
    |
na stronę