Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Grys liofilizowany (drobinki malinki) BIO 20 g - HELPA
    21,61 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Grys liofilizowany (kawałeczki porzeczki) BIO 20 g - HELPA
    18,40 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Grys liofilizowany (kosteczki truskaweczki) BIO 20 g - HELPA
    21,61 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Suchy prowiant (liofilizowane truskawki) BIO 20 g - HELPA
    18,60 zł
    |
na stronę