Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Berberys owoce suszone BIO 140 g - TERRASANA
    29,74 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Migdały w czekoladzie mlecznej i cynamonie BIO 150 g - TERRASANA
    24,06 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Orzechy pekan w czekoladzie mlecznej i kakao BIO 100 g - TERRASANA
    23,63 zł
    |
na stronę