Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruRodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 200 g - BIO PLANET13,24 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuBez cukruRodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - BIO PLANET24,28 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuRodzynki w czekoladzie bezglutenowe BIO 50 g - DOTI8,86 zł|Producent: DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)
- Bez glutenuBez cukruTruskawki liofilizowane bezglutenowe 13 g - CELIKO (FRUPP)8,20 zł|Producent: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruTruskawki liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 30 g - BIOSSOM34,68 zł|Producent: BIOSSOM (przekąski)
- Bez glutenuBez cukruTruskawki liofilizowane dla dzieci bezglutenowe BIO 12 g - FRECHE FREUNDE13,66 zł|Producent: FRECHE FREUNDE (musy owocowe, przekąski)