Baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady bezglutenowy BIO 30 g - ROOBAR
Baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady ROOBAR, bezglutenowyProdukty bezglutenowe i BIO. Wyprodukowany w Bułgarii przez ROOBAR, jest doskonałą przekąską dla osób unikających glutenu. Składający się z syropu ryżowego, wiórków kokosowych i czekolady, jest bogaty w błonnik i ma niską zawartość soli. Zaspokaja ochotę na słodycze w zdrowy sposób. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
syrop ryżowy*, wiórki kokosowe* (29 %), czekolada* (18 %) [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], mąka kokosowa* (9 %), tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ukochana, słodka przekąska dzieci i dorosłych. Gratka dla wszystkich miłośników kokosa, ze względu na obecność gęstej, pysznej kokosowej masy. Może śmiało być codziennym małym deserem po szkole czy pracy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2197 kJ/518 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy nasycone - 30 g
Węglowodany - 39 g
w tym cukry - 28 g
Błonnik - 9,1 g
Białko - 5,4 g
Sól - 0,32 g
UWAGI
Może zawierać pestki owoców, łupiny orzechów.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 3800233685435 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.030000 |
Producent | ROOBAR (batony, batony proteinowe) |
Adres producenta | Smart organic ad - banat st. 28 1407,sofia 1407, bulgaria |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | ROOBAR Baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady to idealna przekąska dla miłośników zdrowych, smacznych i ekologicznych produktów. Ten baton bezglutenowy o wadze 30 g jest doskonałym wyborem dla osób z nietolerancją glutenu, a także dla tych, którzy szukają naturalnych i ekologicznych przekąsek. Baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady marki ROOBAR jest starannie wykonany z najwyższej jakości składników. Wyjątkowy smak kokosa i intensywność gorzkiej czekolady łączą się, tworząc niesamowitą kombinację dla podniebienia. Baton jest również wegetariański i wegański, co sprawia, że jest idealny dla osób, które przestrzegają tych diet. Produkt ROOBAR jest wyprodukowany w Bułgarii, zgodnie z najwyższymi standardami jakości. Posiada również certyfikat BIO, co oznacza, że jest całkowicie naturalny i pozbawiony sztucznych substancji chemicznych. Dodatkowo, dzięki swoim składnikom odżywczym, baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady dostarcza organizmowi cennych składników odżywczych. Nie tylko smaczny, ale również korzystny dla zdrowia! Baton ten jest bogaty w błonnik, który pomaga w utrzymaniu zdrowej równowagi jelitowej. Ponadto, zawartość tłuszczów nasyconych w batonie jest ograniczona, co sprawia, że jest on lekką i zrównoważoną przekąską. Baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady ROOBAR to idealna propozycja dla osób, które pragną zdrowo się odżywiać, nie rezygnując jednocześnie z pysznych smaków. Ta ekologiczna przekąska jest świetnym rozwiązaniem dla wszystkich, którzy dbają o swoje zdrowie i środowisko jednocześnie. Zachęcamy do sięgnięcia po baton kokosowy w polewie z gorzkiej czekolady ROOBAR i czerpania radości z jego smaku, jednocześnie przynosząc dobre dla siebie oraz dla planety. |