Baton owocowy zanzibar bezglutenowy BIO 40 g - ZMIANY ZMIANY
Bio Baton owocowy "Zanzibar" to pyszny, wegański i bezglutenowyProdukty bezglutenowe przysmak dla dzieci i dorosłych. Wykonany wyłącznie z naturalnych składników, bez dodatku cukru i laktozy. Baton jest pełen zdrowych orzechów nerkowca, słodkich rodzinek oraz soczystego mango i ananasa. Jego miękka, lekko żelowa konsystencja oraz wyraźny owocowy smak zachwycą każdego. Zawsze przygotowany w Polsce, spełniający surowe normy jakościowe, posiada certyfikat ekologiczny. Idealny jako zdrowa przekąska w ciągu dnia. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bio Baton owocowy "Zanzibar" wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 51 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,07 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
UWAGA
Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5905279630253 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.050000 |
| Producent | ZMIANY ZMIANY (batony) |
| Adres producenta | Zmiany zmiany sp. z o.o., czeska wieś 54, 49-332 olszanka |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |