Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruOlej rzepakowy tłoczony na zimno omega-3 BIO 3 L - HORECA (BIO PLANETE)88,81 zł|Producent: HORECA BIO - pozostałe
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia BIO 3 L - HORECA (BIO PLANETE)88,81 zł|Producent: HORECA BIO - pozostałe
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 3 L - HORECA (BIO PLANETE)84,38 zł|Producent: HORECA BIO - pozostałe