Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej lniany tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    15,26 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    15,13 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z lnianki tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    20,58 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    15,97 zł
    |
na stronę