Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 250 ml - BIO FOOD
    10,06 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 250 ml - DARY NATURY
    10,06 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 250 ml - FAIR ORGANIC
    8,54 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ocet jabłkowy 5 % niefiltrowany BIO 250 ml - NATURAVENA
    8,92 zł
    |
na stronę