Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia BIO 10 L - HORECA
    292,57 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwa z oliwek extra virgin BIO 2,5 L - FLAVOURS & COLOURS
    224,30 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwa z oliwek extra virgin BIO 3 L - HORECA (BIO PLANETE)
    265,76 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwa z oliwek extra virgin BIO 3 L - LEVANTE
    258,75 zł
    |
na stronę