Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowo - lniany omega-3 BIO 500 ml - EKKO
    22,43 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO
    18,29 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy rafinowany tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO
    28,10 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy virgin omega-3 BIO 1 L - EKKO
    26,08 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy virgin omega-3 BIO 500 ml - EKKO
    16,45 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L (SZKŁO) - EKKO
    25,12 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO
    21,34 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO
    17,30 zł
    |
na stronę