Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy virgin omega-3 BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    23,53 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej sezamowy virgin BIO 500 ml - JULES BROCHENIN
    40,47 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy virgin BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    20,73 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwa z oliwek extra virgin BIO 750 ml - JULES BROCHENIN
    70,47 zł
    |
na stronę