Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruOlej sezamowy virgin BIO 500 ml - JULES BROCHENIN42,81 zł|Producent: JULES BROCHENIN (oleje i oliwy)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia BIO 3 L - HORECA (BIO PLANETE)85,23 zł|Producent: HORECA - pozostałe
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia BIO 750 ml - BYODO29,78 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L (SZKŁO) - EKKO25,79 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO21,81 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO17,82 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do smażenia tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA16,25 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA29,16 zł|Producent: OLANDIA (oleje)