Wędliny, pasztety, smalce bezglutenowe

Wędliny bezglutenowe oraz pasztety bezglutenowe to doskonałe produkty dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. Wędliny bez glutenu powstały dla osób poszukujących naturalnej żywności.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk biały w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 220 g (154 g) (SŁOIK) - PAN DO MAR
    43,41 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk bonito w BIO OLEJU SŁONECZNIKOWYM 120 g - PAN DO MAR
    15,77 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk bonito w BIO OLIWIE Z OLIWEK EXTRA VIRGIN 120 g - PAN DO MAR
    16,67 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk bonito w sosie własnym 120 g (90 g) - PAN DO MAR
    13,98 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk filety w oliwie z oliwek z cytryną i papryczką piri piri 120 g (78 g) - TENORIO
    22,69 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk filety w oliwie z oliwek z suszonymi pomidorami i bazylią 120 g (78 g) - TENORIO
    22,69 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk filety w sosie paprykowo - POMIDOROWYM 120 g (78 g) - TENORIO
    21,16 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk żółtopłetwy filety msc w oliwie z oliwek 180 g (120 g) (słoik) - EMPERATRIZ
    23,22 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk żółtopłetwy filety msc w sosie własnym 185 g (130 g) (słoik) - EMPERATRIZ
    23,22 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tuńczyk żółtopłetwy w sosie własnym 220 g (154 g) (słoik) - PAN DO MAR
    33,47 zł
    |
Strona
na stronę