Bułki z siemieniem lnianym i chia bezglutenowe (2 x 50 g) 100 g - INCOLA
Bułki z siemieniem lnianym i chiaWykorzystaj nasiona chia do zrobienia koktajlu! bezglutenowe 100 g INCOLA to miękkie pieczywo bogate w ziarna. Bez dodatku cukru, idealne dla wegetarian. Made in Poland. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe 4,62 %, siemię lniane złote 4 %, słonecznik 1,45 %, chiaWykorzystaj nasiona chia do zrobienia koktajlu! - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, otręby ryżowe, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.
OPIS
Miękkie bułki, bogate w ziarna. Dzięki zawartości siemienia lnianego i chiaWykorzystaj nasiona chia do zrobienia koktajlu!, smak bułek nabywa bardzo ciekawego charakteru.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1305 kJ/310 kcal
Tłuszcz: 10,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 47,2 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 5,6 g
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 14 - 21°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902431592077 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.130000 |
Producent | INCOLA (bezgutenowe pieczywo i wafle) |
Adres producenta | Gfs poland sp. z o.o. ul. komorowicka 110. 43-300 bielsko biała +48333339092 biuro@gfsp.pl |
Typ diety / produkt | |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |
Rozszerzony opis | Bułki z siemieniem lnianym i chia bezglutenowe to idealna propozycja dla osób szukających zdrowych i smacznych alternatyw w diecie. Wyprodukowane przez renomowaną firmę INCOLA, te miękkie bułki wzbogacone ziarnami siemienia lnianego i chia nie tylko świetnie smakują, ale także dostarczają cennych składników odżywczych. Bezglutenowa receptura sprawia, że są odpowiednie dla osób z nietolerancją glutenu, a dodatek białka kurczaka sprawia, że są doskonałym źródłem pełnowartościowego białka. Można je spożywać bezpośrednio lub podgrzewać w tosterze lub piekarniku, by zachować ich świeżość i chrupkość. Produkt pakowany jest w atmosferze ochronnej, a certyfikat gwarantuje wysoką jakość i bezpieczeństwo. Bułki z siemieniem lnianym i chia to doskonały wybór dla osób dbających o zdrowie i formę. |