Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT

5,07 zł
W magazynie

BIO chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem, bezglutenowe. Wyprodukowane w Węgrzech przez BIOPONT. Z certyfikatem ekologicznym. Zawierają składniki pochodzące z upraw ekologicznych. Niskokaloryczna przekąska o intensywnym smaku. Idealne dla wegetarian. #zakreconysloik

Chrupki ryżowe ze szpinakiem i porem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1830 kJ / 437 kcal
Tłuszcz: 19 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 57 g
W tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,97 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5998858703929
Waga całkowita (kg)0.080000
ProducentBIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Adres producentaBiopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)60
Kraj pochodzenia składników-

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: