Chrupki z soczewicy delikatnie solone bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT

5,51 zł
Obecnie brak na stanie

BIOPONT Chrupki z soczewicy BIO 60 g — lekko solone, sporo błonnika i białka, Węgry. #zakreconysloik

Bez GLUTENU

Opis

SKŁADNIKI
soczewica* 42 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, słony dodatek smakowy (maltodekstryna*, sól morska 1,5 %, cukier trzcinowy, wyciąg z drożdży*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy lekko solone (bezglutenowe)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1680 kJ / 402 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 17 g
Białko: 12 g
Sól: 0,95 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5998858706814
Waga całkowita (kg)0.070000
ProducentBIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Adres producentaBiopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)30

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: