Chrupki z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT

5,90 zł
W magazynie

Odkryj smak BIO chrupków z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem od BIOPONT! Idealna przekąska wegańska, pełna białka i energii. #zakreconysloik

Chrupki z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
soczewica* 42 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,4 %, czarny pieprz mielony* 0,1 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ / 416 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 18 g
Białko: 12 g
Sól: 1,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5998858706821
Waga całkowita (kg)0.070000
ProducentBIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Adres producentaBiopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)30

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: