Chrupki z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe BIO 60 g - BIOPONT
Odkryj smak BIO chrupków z soczewicy z cebulą i czarnym pieprzem od BIOPONT! Idealna przekąska wegańska, pełna białka i energii. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
soczewica* 42 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,4 %, czarny pieprz mielony* 0,1 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ / 416 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 18 g
Białko: 12 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5998858706821 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.070000 |
| Producent | BIOPONT (chrupki bezglutenowe) |
| Adres producenta | Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |