Ciastka daktylowe bezglutenowe BIO 100 g - ZEMANKA

11,40 zł
W magazynie

BIO Ciastka bezglutenowe ZEMANKA to połączenie mąki gryczanej, syropu daktylowego i delikatnej czekolady roślinnej. Wyprodukowane w Czechach z certyfikatem ekologicznym, są doskonałą przekąską dla osób na diecie bezglutenowej. Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH i substancji spulchniających. Odkryj niezwykły smak i wartości odżywcze - 1657 kJ/397 kcal, 14 g tłuszczu, 59 g węglowodanów, 7,7 g białka. Idealne na każdą okazję. #zakreconysloik

Ciastka daktylowe bezglutenowe BIO 100 g - ZEMANKA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU

Opis

SKŁADNIKI
mąka gryczana* (46 %), syrop daktylowy* (19,5 %) (suszone daktyle* (75 %), woda), mąka kukurydziana*, nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA*, syrop ryżowy*, cynamon*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszna przekąska dla każdego, idealnie nadają się do chrupania przy kawie, herbacie lub szklance mleka

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna: 1657 kJ/397 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 21 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,07 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8594071211998
Waga całkowita (kg)0.100000
ProducentZEMANKA (ciastka, krakersy)
Adres producentaZemanka biopiekarnia s.r.o, orlikov 29, 26401 sedlcany
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)90

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: