Cukier kokosowy BIO 200 g - NATURAVENA
Cukier kokosowy BIO 200 g - NATURAVENA to wysokiej jakości, ekologiczny produkt żywnościowy. Wyprodukowany w Indonezji przez NATURAVENA BIO. Bez dodatków i rafinacji, ma delikatny karmelowy smak. Doskonały do wypieków, deserów i słodzenia napojów. Wartość energetyczna 1591 kJ/380 kcal w 100 g. Bez glutenu. WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczny cukier kokosowy 100 %.
OPIS
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1643 kJ/387 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 95 g
w tym cukry 89 g
Białko 1,1 g
Sól 0,20 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902367407766 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.220000 |
| Producent | NATURAVENA |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | Indonezja |