Cukier kokosowy BIO 200 g - NATURAVENA

11,73 zł
W magazynie

Cukier kokosowy BIO 200 g - NATURAVENA to wysokiej jakości, ekologiczny produkt żywnościowy. Wyprodukowany w Indonezji przez NATURAVENA BIO. Bez dodatków i rafinacji, ma delikatny karmelowy smak. Doskonały do wypieków, deserów i słodzenia napojów. Wartość energetyczna 1591 kJ/380 kcal w 100 g. Bez glutenu. WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa. #zakreconysloik

Cukier kokosowy BIO 200 g - NATURAVENA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU

Opis

SKŁADNIKI
ekologiczny cukier kokosowy 100 %.

OPIS
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1643 kJ/387 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 95 g
w tym cukry 89 g
Białko 1,1 g
Sól 0,20 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902367407766
Waga całkowita (kg)0.220000
ProducentNATURAVENA
Adres producentaBio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)60
Kraj pochodzenia składnikówIndonezja

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: