Cukier kokosowy BIO 1 kg - BIO PLANET
Cukier kokosowy BIO PLANET, nierafinowany i ekologiczny, bez aromatu kokosa. Idealny do wypieków, deserów i słodzenia napojów. Wyprodukowany z palmy kokosowej w Indonezji. Certyfikowany składnik ekologiczny. Wartość odżywcza: niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczny cukier kokosowy 100 %.
OPIS
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1643 kJ/387 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 95 g
w tym cukry 89 g
Białko 1,1 g
Sól 0,20 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902605416673 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 1.020000 |
| Producent | BIO PLANET - seria CZERWONA (cukry, syropy) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | Indonezja |