Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Mąka z lnu BIO 400 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z lnu BIO 400 g - BIO PLANET
    6,43 zł
    |
  2. Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    12,32 zł
    |
  3. Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    9,04 zł
    |
  4. Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    33,73 zł
    |
  5. Mąka z żołędzi bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z żołędzi bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    13,71 zł
    |
  6. Mąka łubinowa prażona BIO 500 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka łubinowa prażona BIO 500 g - BIO PLANET
    21,71 zł
    |
Strona
na stronę