Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 420 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    17,05 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka kokosowa bezglutenowa BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    12,88 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka owsiana bezglutenowa BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    13,07 zł
    |
na stronę