Mąki bezglutenowe
Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.
- Bez glutenuBez cukruMieszanka do wypieku chleba klasyczna bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 420 g - PIĘĆ PRZEMIAN17,05 zł|Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)
- Bez glutenuBez cukruMąka kokosowa bezglutenowa BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN12,88 zł|Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)
- Bez glutenuBez cukruMąka owsiana bezglutenowa BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN13,07 zł|Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)