Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Bez cukru
    Zakwas chlebowy żytni w proszku BIO 30 g - BIOVEGAN
    7,70 zł
    |
  2. Bez cukru
    Zakwas chlebowy żytni w płynie BIO 150 g - BIOVEGAN
    12,82 zł
    |
Strona
na stronę