Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Mieszanka na ciasto fondant czekoladowy (lava cake) bezglutenowa BIO 241 g - ZDROWO NAMIESZANE
    Bez glutenu
    Mieszanka na ciasto fondant czekoladowy (lava cake) bezglutenowa BIO 241 g - ZDROWO NAMIESZANE
    27,83 zł
    |
  2. Mieszanka na sernikobrownie bezglutenowa BIO 420 g - BIOVEGAN
    Bez glutenu
    Mieszanka na sernikobrownie bezglutenowa BIO 420 g - BIOVEGAN
    25,77 zł
    |
  3. Mąka bananowa BIO 500 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka bananowa BIO 500 g - BIO PLANET
    24,63 zł
    |
  4. Mąka migdałowa BIO 250 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka migdałowa BIO 250 g - BIO PLANET
    26,24 zł
    |
  5. Mąka łubinowa prażona BIO 500 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka łubinowa prażona BIO 500 g - BIO PLANET
    21,71 zł
    |
na stronę