Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka do wypieku bułek bez dodatku cukrów bezglutenowa keto 310 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    21,02 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka do wypieku chleba bez dodatku cukrów bezglutenowa keto 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    21,86 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka do wypieku ciastek z czekoladą bez dodatku cukrów bezglutenowa keto 365 g - PIĘĆ PRZEMIAN
    21,80 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Mieszanka na ciasto fondant czekoladowy (lava cake) bezglutenowa BIO 241 g - ZDROWO NAMIESZANE
    27,83 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka bananowa BIO 500 g - BIO PLANET
    23,61 zł
    |
na stronę