Mąki bezglutenowe
Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.
- Bez glutenuBez cukruMieszanka do wypieku bułek bezglutenowa BIO 500 g - BAUCK HOF16,29 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruMieszanka do wypieku bułek owsianych bezglutenowa demeter BIO 350 g - BAUCK HOF16,03 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruMieszanka do wypieku chleba owsianego bezglutenowa BIO 500 g - BAUCK HOF16,54 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuMieszanka na brownie bezglutenowa BIO 400 g - BAUCK HOF19,24 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuMieszanka na ciasto na pizzę bezglutenowa BIO 350 g - BAUCK HOF14,24 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruMieszanka na falafel bezglutenowa BIO 160 g - BAUCK HOF9,68 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)