Mąki bezglutenowe
Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.
- Bez glutenuBez cukruMąka gryczana pełnoziarnista BIO 500 g - BIO PLANET11,09 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Bez glutenuBez cukruMąka kasztanowa bezglutenowa BIO 250 g - BIO PLANET12,53 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 1 kg - BIO PLANET17,05 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET9,54 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE