Mąki bezglutenowe
Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.
- Bez glutenuBez cukruMieszanka do wypieku chleba bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO14,87 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuMieszanka do wypieku ciasta bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO14,75 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMieszanka do wypieku uniwersalna bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO12,51 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka gryczana bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO16,03 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka kukurydziana bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO5,86 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO12,67 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO13,41 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)