Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO
    14,87 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Mieszanka do wypieku ciasta bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO
    14,75 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka do wypieku uniwersalna bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO
    12,51 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka gryczana bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO
    16,03 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka kukurydziana bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    5,86 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    12,67 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
    13,41 zł
    |
na stronę