Mąki bezglutenowe

Mąki bezglutenowe charakteryzują się ogromną różnorodnością smaku, zapachu, ale i również sposobów ich wykorzystywania. Mąka bezglutenowa bez problemu może zastąpić tradycyjne mąki pszenne w tak podstawowych wyrobach jak pizza, pierogi, czy nawet chleb. Nawet wręcz wypieki z użyciem mąki bezglutenowej są bardziej kruche, mniej pulchne, a dzięki dodatkom zawartym w danej mące ich smak jest jeszcze bardziej podkręcony, wyraźny i oryginalny. Mąka bezglutenowa dominuje nad mąką pszenną, tym, że nie wpływa negatywnie na sen, nie rozpycha.

  1. Bez glutenu
    Mieszanka na brownie bezglutenowa BIO 290 g - ZDROWO NAMIESZANE
    16,16 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Mieszanka na chlebek bananowy z nasionami chia bezglutenowa BIO 400 g - ZDROWO NAMIESZANE
    16,52 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka na gofry bezglutenowa BIO 240 g - ZDROWO NAMIESZANE
    11,82 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Mieszanka na muffiny z kroplami gorzkiej czekolady bezglutenowa BIO 300 g - ZDROWO NAMIESZANE
    14,69 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka na naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowa BIO 200 g - ZDROWO NAMIESZANE
    10,54 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Mieszanka na racuchy z mąką kokosową bezglutenowa BIO 210 g - ZDROWO NAMIESZANE
    11,95 zł
    |
na stronę