Fasolka mung BIO 400 g - BIO PLANET
Fasolka mung BIO PLANET to wyjątkowy produkt żywnościowy. Wyprodukowana w Indiach, składa się w 100% z ekologicznej fasolki mung, która jest niezwykle wartościowa i pożywna. Idealna do zup, sałatek i dań z warzywami i kaszami. Bezglutenowa, wegetariańska i niskokaloryczna. Zakosztuj tej pysznej fasolki i odkryj smak zdrowia! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka mung 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5907814660701 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.410000 |
| Producent | BIO PLANET - seria ZIELONA (strączkowe) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
| Kraj pochodzenia składników | Uzbekistan |