Fasolka mung BIO 400 g - NATURAVENA
Ekologiczna fasolka mung NATURAVENA to wyjątkowo wartościowy produkt spożywczy. Doskonale komponuje się z warzywami, kaszami, zupami i sałatkami. Składnik ten jest nie tylko pożywny, ale także smaczny i zdrowy. Wyprodukowany w Indiach przez NATURAVENA BIO, posiada certyfikat bio. Przechowywany w suchym i chłodnym miejscu. Wysoka jakość w atrakcyjnej cenie. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka mung 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5908445470943 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.410000 |
| Producent | NATURAVENA |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 240 |
| Kraj pochodzenia składników | Uzbekistan |