Maliny liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
Owoce liofilizowane malina bezglutenowe 15g - CELIKO. Idealne jako dodatek do deserów, ciast, jogurtów i napojów. Składnik 100% liofilizowanej maliny. Produkt wegański, odpowiedni dla wegan i wegetarian. Wyprodukowany w Polsce przez firmę CELIKO. Niska cena. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
liofilizowana malina.
OPIS
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1329 kJ / 318 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 31 g
Białko: 8,4 g
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5900038003385 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.030000 |
| Producent | CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków) |
| Adres producenta | Celiko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |