Jagody acai sproszkowane BIO 100 g - DIET-FOOD

52,76 zł
W magazynie

Odkryj moc jagód acaiWłaściwości jagód acai w proszku BIO od DIET-FOOD! Super food pełne antyoksydantów. Idealne do jogurtów, sałatek i koktajli. Przechowuj w chłodnym miejscu. #zakreconysloik

Jagody acai sproszkowane BIO 100 g - DIET-FOOD jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
100 % sproszkowane ekologiczne jagody acaiWłaściwości jagód acai.

OPIS
Bio Super Acai należą do kategorii tzw. SUPER FOOD, czyli żywności, która w swoim składzie często zawiera kompleks różnorodnych witamin i minerałów, ich długotrwałe spożywanie przy zbilansowanej diecie i odżywianiu może przynieść pozytywny wpływ dla organizmu. Sproszkowane jagody Acai są jednym z najbogatszych źródeł antyoksydantów.
W Brazylii owoce te są zwane „Skarbem Amazonii", w regionach gdzie są zbierane, odnotowano, iż spożycie soku z acaiWłaściwości jagód acai jest wyższe niż spożycie mleka.

SPOSÓB UŻYCIA
Wymieszaj jedną łyżeczkę z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2165 kJ / 541 kcal
Tłuszcz: 54 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 9,8 g
Sól: 0,16 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać GLUTEN, orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5901549275261
Waga całkowita (kg)0.170000
ProducentDIET-FOOD
Adres producentaMipama e.z. szafarz spółka jawna, rogatka 7a, 62-860 opatówek
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)100
Kraj pochodzenia składnikówBrazylia

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: