Jagody inkaskie w czekoladzie surowej BIO 70 g - COCOA
Jagody inkaskie w surowej czekoladzie BIO 70 g - COCOA to pyszna przekąska o wysokiej wartości odżywczej. Wyprodukowane w Polsce przez COCOA, te organiczne jagody w soczystej czekoladzie oferują 65% zawartość masy kakaowej. Bogate w błonnik i przeciwutleniacze, są idealne jako zdrowa przekąska. Bezglutenowe, wegetariańskie i bez dodatku cukru. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.
OPIS
Jagody Inkaskie znane są z bardzo wytrawnego smaku. Charakterystycznych, kwaśno-słodkich akcentów nie zdominuje nawet ciemna, intensywna czekolada. Chociaż w tej kombinacji wyczuwalne są smaki czekoladowe, to akcenty winne z jagód Inków wydają się najbardziej charakterystyczne dla całego produktu. Propozycja dla tych, którzy lubią ciemną czekoladę, ale z bardzo intensywną nutą owocową.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 14 g
Białko: 6 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5908268768203 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.070000 |
| Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
| Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | - |