Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu ekstra ciemne bezglutenowe 80 g - CELIKO
Odkryj moc czekoladowego smaku! Kakao w proszku CELIKO doskonale rozpuszcza się w napojach i deserach. Idealne do wypieków! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12 % (zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %), regulator kwasowości: węglany potasu.
OPIS
CACAO NATURA ekstra ciemne produkowane jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren.
Dzięki znakomitym surowcom i wieloletniemu doświadczeniu w jego produkcji zachowuje najwyższą jakość. Wyróżnia się mocno czekoladowym smakiem i aromatem oraz doskonałą rozpuszczalnością zarówno w ciepłym, jak i chłodnym mleku.
Doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.
Cacao Natura to harmonijny smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, SOJĘ i ich produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5900038007697 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.100000 |
| Producent | CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków) |
| Adres producenta | Celiko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |