Makaron (konjac) w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
Makaron (konjac) typu noodle w kształcie ryżu bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 270 g (200 g). Wyprodukowany w Chinach przez KETO CHEF, specjalistę w makaronach konjac. Jest świetnym źródłem błonnika, doskonałym zamiennikiem tradycyjnych makaronów. Bez zapachu, gotowy w 2 minuty. Certyfikowany składnik ekologiczny. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron w kształcie ryżu z mąki konjac.
Co to jest Konjac?
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.
Makaro Konjac Rice od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Rice od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Rice i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.
Dodatkowe informacje
EAN | 5060691233465 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.300000 |
Producent | KETO CHEF (makarony konjac) |
Adres producenta | Calorie watchers ltd, watkin road /5a, ha9 0nl wembley, middlesex |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Makaron (konjac) typu noodle w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 270g (200g) to nowość od KETO CHEF (BETTER THAN FOODS), producenta wysokiej jakości makaronów konjac. Wyprodukowany w Chinach, ten uwielbiany przez wielu makaron jest teraz dostępny w ekologicznej wersji. Składniki tego produktu obejmują wodę oczyszczoną, mąkę konjac oraz błonnik owsiany, które są certyfikowanymi składnikami ekologicznymi. Makaron konjac jest wytwarzany z korzenia rośliny konjac, uprawianej w Azji. Jest on pozbawiony węglowodanów, cukrów i glutenu, co czyni go doskonałym wyborem dla osób na diecie ketogenicznej. Ponadto, jest on również świetnym źródłem błonnika. Ten makaron noodle w kształcie ryżu łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników, dzięki czemu jest idealny do przygotowania różnorodnych dań. Jego opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje, a dzięki nowej recepturze jest pozbawione jakichkolwiek zapachów. Gotowanie tego makaronu jest szybkie i proste - gotowy w zaledwie 2 minuty! Aby przygotować ten makaron, wystarczy przepłukać go dwukrotnie zimną wodą (opcjonalnie), a następnie smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. Po przygotowaniu, można go dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki. Wartość odżywcza tego makaronu konjac w 100g po odsączeniu to zaledwie 35 kJ/9 kcal. Zawiera on 0g tłuszczu, 0g cukru, 4,0g błonnika oraz 0,2g białka. Jest on także wolny od soli. Ciekawostką jest to, że ten makaron konjac został wyprodukowany w zakładzie przetwarzającym soję i siarczyny. Dla osób szukających produktów ekologicznych, ten makaron konjac posiada certyfikat bio. Ponadto, jest on bezglutenowy, co stanowi ważną cechę dla osób z nietolerancją glutenu. Jeśli szukasz produktów wegetariańskich lub wegańskich, to makaron konjac jest odpowiedni również dla Ciebie. Keto Chef (Better Than Foods) kontynuuje swoją misję dostarczania zdrowych i smacznych alternatyw dla tradycyjnych potraw. Ich makaron konjac typu noodle w kształcie ryżu bezglutenowy BIO to idealny wybór dla osób, które chcą cieszyć się smakiem i konsystencją tradycyjnego makaronu, jednocześnie dbając o swoje zdrowie i środowisko. Wypróbuj go już dziś! |