Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - ALCE NERO

11,40 zł
W magazynie

Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 g od ALCE NERO - włoski produkt o wysokiej jakości. Składniki ekologiczne i szybkie przygotowanie (8-10 minut). Niskokaloryczny (1491 kJ/355 kcal w 100g) i niski poziom tłuszczu (1,4g). Bez glutenu i cukru, odpowiedni dla wegetarian i wegan. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Zamów teraz i ciesz się smakiem! #zakreconysloik

Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 8-10 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1491 kJ/355 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 7,0 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8009004811522
Waga całkowita (kg)0.270000
ProducentALCE NERO (włoskie produkty)
Adres producentaAlce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)120
Kraj pochodzenia składnikówWłochy

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: