Makaron (kukurydziano - ryżowy) spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - ALCE NERO
Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 g od ALCE NERO - włoski produkt o wysokiej jakości. Składniki ekologiczne i szybkie przygotowanie (8-10 minut). Niskokaloryczny (1491 kJ/355 kcal w 100g) i niski poziom tłuszczu (1,4g). Bez glutenu i cukru, odpowiedni dla wegetarian i wegan. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Zamów teraz i ciesz się smakiem! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 8-10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1491 kJ/355 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 7,0 g
Sól - 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8009004811522 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.270000 |
| Producent | ALCE NERO (włoskie produkty) |
| Adres producenta | Alce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo) |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |