Makaron proteinowy (z fasoli czarnej) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
Makaron proteinowy spaghetti bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO to wysokobiałkowa i ekologiczna alternatywa dla tradycyjnego makaronu. Wyprodukowany z czarnej fasoli, zawiera 42 g białka na 100 g. Przygotowanie jest proste - gotuj przez 6-8 minut i dodaj ulubiony sos. Bez glutenu, z certyfikatem bio. Idealny wybór dla wegetarian i wegan. Niska cena! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1342 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,5 g
w tym cukry: 6 g
Błonnik: 19 g
Białko: 42 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8588003339409 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.230000 |
| Producent | MAXSPORT (batony, kremy, makarony) |
| Adres producenta | Max sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |