Makaron proteinowy (z fasoli czarnej) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT

17,44 zł
W magazynie

Makaron proteinowy spaghetti bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO to wysokobiałkowa i ekologiczna alternatywa dla tradycyjnego makaronu. Wyprodukowany z czarnej fasoli, zawiera 42 g białka na 100 g. Przygotowanie jest proste - gotuj przez 6-8 minut i dodaj ulubiony sos. Bez glutenu, z certyfikatem bio. Idealny wybór dla wegetarian i wegan. Niska cena! #zakreconysloik

Makaron proteinowy (z fasoli czarnej) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1342 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,5 g
w tym cukry: 6 g
Błonnik: 19 g
Białko: 42 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8588003339409
Waga całkowita (kg)0.230000
ProducentMAXSPORT (batony, kremy, makarony)
Adres producentaMax sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)120

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: