Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT

17,44 zł
W magazynie

Makaron proteinowy bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO, wyprodukowany z zielonej soi przez MAXSPORT. Wysoka zawartość białka. Idealny składnik różnorodnych dań: zupy, sosy czy ulubione dania. Certyfikowany składnik ekologiczny. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Cena atrakcyjna. #zakreconysloik

Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1341 kJ / 321 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 7,6 g
Błonnik: 22 g
Białko: 42 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8588003339416
Waga całkowita (kg)0.230000
ProducentMAXSPORT (batony, kremy, makarony)
Adres producentaMax sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)180

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: