Makaron ryżowy (5 mm) 400 g - FARMER
Makaron ryżowy (5 mm) 400 g FARMER - delikatny i szybki w przygotowaniu. Bezglutenowy, wegetariański, wyprodukowany w Indiach. Znakomita alternatywa dla tradycyjnego makaronu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 4316734763675 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
Producent | FARMER (makarony ryżowe) |
Adres producenta | Kreyenhop&kluge industriestraße, 40-42 28876 oyten, niemcy |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Makaron ryżowy (5 mm) 400 g - FARMER to doskonały wybór dla osób ceniących ekologiczne i zdrowe produkty spożywcze. Produkowany w Indii przez renomowanego producenta FARMER, ten makaron ryżowy składa się głównie z mąki ryżowej i wody. Jest idealnym rozwiązaniem dla wegetarian oraz wegan, ponieważ nie zawiera glutenu ani cukru. Nie wymaga gotowania - wystarczy zalać go wrzątkiem na kilka minut, odcedzić i gotowe! Spróbuj teraz tego pysznego i lekkostrawnego makaronu ryżowego, który doskonale uzupełni Twoje dania. Odkryj smak zdrowej kuchni z makaronem ryżowym FARMER! |