Makaron (semolinowy razowy) penne BIO 500 g - VITALIANA
Makaron penne BIO z mąki pełnoziarnistej durum, wyprodukowany we Włoszech przez VITALIANA. Idealny skład, niskie ceny. Odkryj smaki Italii! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych
OPIS
Makaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL
Tłuszcz 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 67 g
w tym cukry 3,5 g
Błonnik 8 g
Białko 12 g
Sól 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
GLUTEN , SOJA
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W suchym i chłodnym miejscu, chronić przed ciepłem, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.
Dodatkowe informacje
EAN | 5906750251615 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.510000 |
Producent | VITALIANA |
Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |
Rozszerzony opis | Poznaj nasz ekologiczny makaron penne BIO 500g od VITALIANA, wytwarzany z 100% mąki pełnoziarnistej z pszenicy durum z certyfikowanych upraw ekologicznych we Włoszech. To idealna propozycja dla wszystkich miłośników kuchni włoskiej oraz osób dbających o środowisko. Zawiera błonnik, który wspomaga trawienie oraz bogate w białko i zdrowe węglowodany. Nie zawiera glutenu ani soi, więc jest odpowiedni nawet dla osób z nietolerancją pokarmową. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Odkryj smak słonecznej Italii już dziś! |