Makaron (z białej kukurydzy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI

12,50 zł
W magazynie

Makaron świderki bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 g od BARTOLINI to idealna propozycja dla osób z nietolerancją glutenu. Wyprodukowany w Polsce z ekologicznej mąki z białej kukurydzy, wyróżnia się niezwykłym smakiem. Gotuj al dente i połącz z ulubionymi dodatkami. #zakreconysloik

Makaron (z białej kukurydzy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %.

OPIS
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 10 minut, al. dente 9 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1493 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,6 g
Sól: <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5901902004736
Waga całkowita (kg)0.270000
ProducentBARTOLINI (makarony)
Adres producentaP.p.h. tabit sp. z o.o., kołłątaja 44, 05-402 otwock
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)180
Rozszerzony opis

Oto ekologiczny makaron świderki z białej kukurydzy od renomowanej marki BARTOLINI. Wyprodukowany w Polsce, ten makaron bezglutenowy idealnie sprawdzi się w diecie osób z nietolerancją glutenu. Dzięki niezwykłemu smakowi można go łączyć z różnorodnymi dodatkami, tworząc pyszne i zdrowe dania. Szybki i łatwy sposób przygotowania sprawia, że można cieszyć się nim w krótkim czasie. Warto zaznaczyć, że jest to produkt certyfikowany, gwarantujący wysoką jakość oraz naturalne składniki. Spróbuj teraz i rozkoszuj się smakiem prawdziwego włoskiego makaronu!

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: