Makaron (z płaskurki) fusilli BIO 500 g - ALCE NERO
SKŁADNIKI: Makaron płaskurki fusilli BIO 500 g - ALCE NERO. Wyśmienity makaron z certyfikowaną mąką PSZENICY płaskurki, doskonały z sosami pomidorowymi. Wyprodukowany we Włoszech przez renomowanego producenta ALCE NERO. Przewodnią cechą produktu jest wysoka jakość i niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry – 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8009004120129 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.540000 |
Producent | ALCE NERO (włoskie produkty) |
Adres producenta | Alce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo) |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |
Rozszerzony opis | Makaron (z płaskurki) fusilli BIO 500 g - ALCE NERO Ten wyśmienity makaron to idealna propozycja dla miłośników smaku i świadomych wyborów żywieniowych. Wyprodukowany przez włoską markę ALCE NERO, gwarantuje doskonałą jakość produktu oraz dbałość o środowisko naturalne. Nazwa rodzaju produktu: żywność Korzyści:
Kluczowe cechy: Ten makaron z płaskurki to doskonała baza dla ulubionych sosów Alce Nero. Idealnie komponuje się z aromatycznymi sosami pomidorowymi, nadając daniu wyjątkowy smak i konsystencję. Dodanie szczypty soli do wrzącej wody i gotowanie "al dente" przez 11 minut pozwolą Ci delektować się doskonałym smakiem i idealną konsystencją makaronu. Makaron fusilli BIO 500 g od ALCE NERO to doskonały wybór dla tych, którzy cenią naturalne, smaczne i wysokiej jakości produkty. Pochodzący z ekologicznej uprawy składniki to gwarancja, że swoim wyborem wspierasz zrównoważone i ekologiczne źródła. Przechowywany w suchej i chłodnej miejscu długo zachowuje świeżość i doskonały smak. Spróbuj go już dziś i odkryj wyjątkowy smak autentycznego włoskiego makaronu w swojej kuchni! |