Migdały w surowej czekoladzie BIO 70 g - COCOA
Migdały w surowej czekoladzie BIO 70 g to zdrowa przekąska pełna naturalnych składników. Wyprodukowane w Polsce przez COCOA, zawierają certyfikowany składnik ekologiczny. Zawartość masy kakaowej wynosi minimum 65%. Bezglutenowy, wegetariański produkt z niską ceną. Idealny wybór dla miłośników zdrowej żywności. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.
OPIS
MIGDAŁY w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i surowej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5908268768128 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.070000 |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 270 |
Kraj pochodzenia składników | - |
Rozszerzony opis | Migdały w surowej czekoladzie BIO, marki COCOA, to pyszny produkt, który łączy w sobie naturalne składniki i wyjątkowy smak. To idealny wybór dla osób, które cenią sobie zdrową żywność o wysokich walorach odżywczych. Migdały w surowej czekoladzie COCOA są organicznym produktem pochodzącym z Polski. Dzięki certyfikatowi BIO możesz mieć pewność, że każdy kęs to naturalna przyjemność. Czekolada została wykonana ze składników najwyższej jakości, takich jak nieprażone ziarno kakaowca, cukier z kwiatu palmy kokosowej i tłuszcz kakaowy. 65% zawartości czekolady to czekolada o minimalnej zawartości masy kakaowej 65%. Migdały w surowej czekoladzie COCOA mają wiele korzyści zdrowotnych. Bogate w błonnik, są świetnym źródłem energii i doskonałym przysmakiem na każdą porę dnia. Migdały to również źródło białka, który pomaga budować i regenerować mięśnie. Dodatkowo, czekolada dostarcza nam smaku i słodyczy, bez konieczności sięgania po produkty pełne sztucznych dodatków. Kluczowe cechy migdałów w surowej czekoladzie COCOA to ich wysoka jakość i ekologiczne pochodzenie. Producenci COCOA, specjalizujący się w czekoladach i bakaliach w surowej czekoladzie, dbają o to, aby każdy produkt był najwyższej jakości i posiadał certyfikat BIO. To gwarancja, że Migdały w surowej czekoladzie COCOA są wolne od sztucznych substancji i dodatków. Oferowane migdały w surowej czekoladzie są idealne jako przekąska, dodatek do śniadania lub składnik deserów. Ich naturalny smak i chrupiąca konsystencja sprawiają, że są nieodzownym elementem wielu przepisów kulinarnej fantazji. Nie wahaj się, sięgnąć po Migdały w surowej czekoladzie BIO COCOA i ciesz się nie tylko smakiem, ale również korzyściami dla swojego zdrowia. Przechowuj je w suchym i chłodnym miejscu, aby utrzymać ich świeżość jak najdłużej. |