Miso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) BIO 300 g - LIMA

31,91 zł
W magazynie

Miso hatcho to tradycyjna pasta sojowa z jęczmieniem, produkowana w Japonii przez LIMA. Wyprodukowana ze sfermentowanej soi, ma unikalny smak i wartość odżywczą. Jest bogate w białko, błonnik i niski w tłuszcz. Bezglutenowe i wegetariańskie. Idealne do różnych dań. Przechowuj w suchym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik

Miso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) BIO 300 g - LIMA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ/247 kcal
Tłuszcz - 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g
w tym cukry - 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5411788041256
Waga całkowita (kg)0.310000
ProducentLIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
Adres producentaLima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)146
Kraj pochodzenia składnikówJaponia

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: