Miso mugi (pasta z soi i jęczmienia) 400 g - TERRASANA

23,60 zł
W magazynie

Pasta Miso mugi TERRASANA 400 g to idealna baza do zup, sosów i dań. Wyprodukowana w Indiach, bogata w białko i niskokaloryczna. Przechowuj w lodówce po otwarciu. #zakreconysloik

Miso mugi (pasta z soi i jęczmienia) 400 g - TERRASANA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
ziarna SOI 58 %, JĘCZMIEŃ 29 %, sól morska, woda, ferment koji

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 690 kJ / 165 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 12,2 g
w tym cukry: 7,6 g
Białko: 12 g
Sól: 9,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8713576271409
Waga całkowita (kg)0.450000
ProducentTERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Adres producentaTerrasana healthfood leimuiden b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)220
Rozszerzony opis

Miso mugi pasta z soi i jęczmienia od TERRASANA to idealny dodatek do Twoich potraw, który nie tylko urozmaici ich smak, ale także dostarczy Ci niezbędnych składników odżywczych. Wyprodukowana w Indiach, pasta została stworzona z dbałością o środowisko, co czyni ją produktem ekologicznym. Bogata w białko oraz niskotłuszczowa, idealnie sprawdza się jako baza do zup, sosów oraz dań kuchni orientalnej. Dodatkowo, jej przechowywanie w lodówce po otwarciu pozwoli Ci cieszyć się jej świeżym smakiem przez długi czas. Dzięki Miso mugi pasta z soi i jęczmienia poczujesz, jak kuchnia staje się pełniejsza i bardziej aromatyczna!

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: