Ocet jabłkowy 4 % niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA

22,63 zł
W magazynie

Niefiltrowany ocet jabłkowy 4% BIO 500 ml to naturalny produkt otrzymany z ekologicznych jabłek. Idealny do sałatek, sosów i jako napój. Niepasteryzowany, mętny, bez glutenu i cukru. Wyprodukowany w Polsce przez Delikatną (Zakwasownię). Przechowywać w temperaturze pokojowej. #zakreconysloik

Ocet jabłkowy 4 % niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.

OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.

UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5907739367365
Waga całkowita (kg)0.700000
ProducentDELIKATNA (kombucha, kimchi, zakwas)
Adres producentaEkologiczna przetwórnia mikołaj bator ul. stryjska 24
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)45
Kraj pochodzenia składnikówPolska
Rozszerzony opis

Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA (ZAKWASOWNIA) to niezwykły produkt żywnościowy, który idealnie wpisuje się w ideę ekologicznego stylu życia. Produkowany w Polsce przez firmę DELIKATNA (Zakwasownia), ten ocet cieszy się certyfikatem jakości bio, gwarantującym bezpieczeństwo i naturalność składników.

Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml to produkt, który został otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Jest on niepasteryzowany i niefiltrowany, co nadaje mu naturalną mętność. Dzięki temu zachowuje wszystkie wartości odżywcze i dobroczynne właściwości jabłek.

Ten ocet jabłkowy jest idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Może być również spożywany w postaci napoju. Dzięki swojej delikatnej kwasowości wynoszącej 4%, ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml działa pobudzająco na trawienie i przyspiesza metabolizm.

Ważne jest, aby rozcieńczać ocet w proporcjach 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody. Osad, który może występować w produkcie, jest całkowicie naturalny i pochodzi z ekologicznych składników jabłek.

Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA (ZAKWASOWNIA) jest również odpowiedni dla osób, które dbają o swoją dietę i preferują produkty bezglutenowe i bezcukrowe. Jest on również wegetariański i wegański, spełniając oczekiwania różnych grup konsumentów.

Przechowywanie tego produktu jest proste - wystarczy go trzymać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do +25℃. Po otwarciu zaleca się przechowywać go w lodówce, aby utrzymać jego świeżość i jakość dłużej.

Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA (ZAKWASOWNIA) to nie tylko smakowity, ale również eko-friendly produkt, który pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia. Dodaj go do swojej diety i poczuj dobroczynne działanie jabłek w naturalnej postaci.

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: