Ocet jabłkowy 4 % niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA
Niefiltrowany ocet jabłkowy 4% BIO 500 ml to naturalny produkt otrzymany z ekologicznych jabłek. Idealny do sałatek, sosów i jako napój. Niepasteryzowany, mętny, bez glutenu i cukru. Wyprodukowany w Polsce przez Delikatną (Zakwasownię). Przechowywać w temperaturze pokojowej. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.
OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.
UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 5907739367365 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.700000 |
Producent | DELIKATNA (kombucha, kimchi, zakwas) |
Adres producenta | Ekologiczna przetwórnia mikołaj bator ul. stryjska 24 |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 45 |
Kraj pochodzenia składników | Polska |
Rozszerzony opis | Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA (ZAKWASOWNIA) to niezwykły produkt żywnościowy, który idealnie wpisuje się w ideę ekologicznego stylu życia. Produkowany w Polsce przez firmę DELIKATNA (Zakwasownia), ten ocet cieszy się certyfikatem jakości bio, gwarantującym bezpieczeństwo i naturalność składników. Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml to produkt, który został otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Jest on niepasteryzowany i niefiltrowany, co nadaje mu naturalną mętność. Dzięki temu zachowuje wszystkie wartości odżywcze i dobroczynne właściwości jabłek. Ten ocet jabłkowy jest idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Może być również spożywany w postaci napoju. Dzięki swojej delikatnej kwasowości wynoszącej 4%, ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml działa pobudzająco na trawienie i przyspiesza metabolizm. Ważne jest, aby rozcieńczać ocet w proporcjach 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody. Osad, który może występować w produkcie, jest całkowicie naturalny i pochodzi z ekologicznych składników jabłek. Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA (ZAKWASOWNIA) jest również odpowiedni dla osób, które dbają o swoją dietę i preferują produkty bezglutenowe i bezcukrowe. Jest on również wegetariański i wegański, spełniając oczekiwania różnych grup konsumentów. Przechowywanie tego produktu jest proste - wystarczy go trzymać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do +25℃. Po otwarciu zaleca się przechowywać go w lodówce, aby utrzymać jego świeżość i jakość dłużej. Ocet jabłkowy 4% niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA (ZAKWASOWNIA) to nie tylko smakowity, ale również eko-friendly produkt, który pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia. Dodaj go do swojej diety i poczuj dobroczynne działanie jabłek w naturalnej postaci. |